Algemene Informatie

Slaghek Export b.v., gevestigd op Bloemenveiling Aalsmeer, is een plantenexporteur met 20 jaar ervaring. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een volwassen bedrijf. In een tijd van megafusies en grootschaligheid neemt deze middelgrote onderneming een heel belangrijke plaats in: een juiste prijs/kwaliteitsverhouding, maatwerk, een ongekend breed assortiment en een persoonlijke benadering voeren de boventoon.

Slaghek Export b.v. beschikt over een jong en professioneel team van medewerkers dat ten allen tijde voor de klant klaar staat. Europees denken is hen niet vreemd. Zo wordt het merendeel van de kamerplanten en boomkwekerijproducten direct ingekocht bij de kwekers, maar natuurlijk maken wij ook iedere dag gebruik van de klok hier op Bloemenveiling Aalsmeer en BloemenVeilingHolland in Honselersdijk. Om vervolgens vanuit Aalsmeer naar een groot aantal Europese landen te vertrekken.

Hoewel Frankrijk, Engeland en Griekenland onze belangrijkste afzetlanden zijn, werken wij in vrijwel heel Europa. Voor het vervoer wordt gebruik gemaakt van eigen vrachtwagens en gerenommeerde transporteurs. Immers, Slaghek Export b.v. schrijft een juiste en snelle belevering als een normale gang van zaken.

 

Wij hechten altijd even veel waarde aan kwaliteit, of het nu om groene, bloeiende of tuinplanten gaat. Dankzij onze enorme branchekennis worden alleen de mooiste en beste planten geselecteerd. Zodoende weten wij met onze klanten een langdurige, en bovenal flexibele relatie op te bouwen.

test